Değerli hanım kardeşlerim…

Gayr-i İslami hayat tarzının yaygınlaşmasıyla birlikte her gün çoğalan cinayet ve sapkınlık haberleri üzerine Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Hocamız duyarlı bir üniversite hocası olarak sosyal medya hesabından hanım kardeşlerimize bazı tavsiyelerde bulundu. Hocaların bile; “Çocuklarımıza söz geçiremiyoruz, oğullarımıza kızlarımıza sahip çıkamıyoruz” diye yakındığı bir dönemde Ebubekir Sofuoğlu Hoca’nın bir baba veya ağabey şefkatiyle yaptığı bu tavsiyelerden kimler, neden rahatsız oldu?

İslam’ın evlilik dışı ilişkilere sıcak bakmadığını her Müslüman bilmekteyken ve her Müslümanın hakikatleri eğip bükmeden söyleme sorumluluğu varken, şeriat düşmanlarının, kafirlerin, satanistlerin ve Üniversitelerde terör estiren 28 Şubat artıklarının İslam’ın bu prensibinden rahatsız olmaları gayet normaldir. Masonik, sabatayist ve siyonist zihinlerin İslami bir düşünce yapısıyla karşılaştıklarında onu boğmak istemeleri de bir o kadar normaldir.

Burada normal olmayan bu kimselerin mert bir şekilde “Biz İslam’ın prensiplerine düşman olduğumuz için Ebubekir Hoca’nın sözlerine karşıyız” demek yerine onun sözlerini çarpıtmayı tercih etmeleridir. Üniversiteleri çiftlik gibi gören bazı kimselerin hukuk perdesi arkasından zorbalıklara başvurmaları ise toplumun vicdanında asla kabul görmeyecektir. Müslümanların değerleri ile çatıştıkları için dünyada ve ahirette Müslümanların safında olma şerefine nail olamayacaklardır.

Toplumu yıkan, anneleri babaları üzen aile dramlarının daha da çoğalmaması için, yavrularımızın evlatlarımızın İslam ahlak ve edebiyle yetişmeleri için İslam’ın mahremiyet prensiplerini topluma hatırlatmak bütün bilinçli hocalarımızın görevidir. Toplumdaki bu sıkıntıların bir diğer nedeni de yaratan ve yaşatan Rabbimizin kanunlarının tozlu raflara kaldırılmış olmasıdır.

Netice itibari ile Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Hocamız sorumluluğunun bilinciyle çok nezih ve kıymetli nasihatlerde bulunmuştur. Nitekim topluma nasihatte bulunmak; “Öğüt vermeye devam et, zira öğüt mü’minlere fayda verir” (Zariyat, 55) ayeti mucibince sorumluluk sahibi olan herkes için bir görevdir. (Aydın Başar)

İşte Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Hocamızın hanım kardeşlerimize nasihatleri:

Değerli Hanım kardeşlerim! Evlilik niyetiyle de olsa ailenizden bağımsız hiçbir kimseyi hayatınıza almayın, en başta tanışmayın, sakın güvenmeyin, her adımı eş zamanlı olarak ailenizle birlikte atın.

Ortalık yalan dolancı, tacizci, şiddet uygulayan, Allah korusun hatta öldüren tiplerden geçilmiyor. Resimdeki satanist katili görüyorsunuz. En son bu katil 2 tane kızımızı hayalleriyle birlikte vahşice katletti.

Ailenizden bağımsız hiçbir erkekle tanışmayın, hayatınıza evlilik kastıyla da olsa yine ailenizden bağımsız tek başınıza kararla kimseyi dahil etmeyin.

Karşı cinsten hiçbir erkeğe tek başınıza güvenmeyin, belki evlenir diye aklınızdan bile geçirmeyin. Bilin ki erkeklerin %70-80’i asla ve kat’a, kesinlikle, mutlaka, muhakkak EV-LEN-ME-YE-CEK

Karşınıza biri çıktığında ona siz cevap vermeyin, ısrar ederse ailenizi sürece dahil edin. Emin olun bu sizin sigortanız olacaktır.

Eğitimde karma okulları seçmeyin. Mecburi ihtiyaç olmadıkça karşı cinsten hiç kimseyle konuşmayın, tanışmayın, diyaloğa girmeyin.

Mecburiyet durumunda sadece mecburiyet kadar konuşun, diyaloğu hiçbir şekilde ilerletmeyin. Ortalık bu denli sapık, kadın tacizcisi, tecavüzcüsü, satanist tiplerle doldu. Kaçının ya da kaç tanelerinin sizle karşılaşacağına emin olamazsınız.

Garantiye oynayın kız erkek karışık karma olan okullara gitmeyin, yabancı hiçbir erkekle tanışmayın, konuşmayın.

Bunları söylemekle elbette şunu ifade etmiyorum: Karma okullara gidenler, karşı cinsle, yabancı erkekle tanışanların başlarına belalar gelirse buna müstehaktırlar şeklinde bir kanaati elbette ifade etmiyorum.

Ama sizin hayallerinize, namusunuza hatta hayatınıza kastedenler size güya okul arkadaşı, erkek arkadaş gibi sözde masum kisvelerle yanaşmaktadırlar.

En baştan garantiye oynayın, size tehdit içeren bu süreçleri hiç başlatmayın.

Ben bunları yazınca satanist severler hemen harekete geçecektir. Hakkımda, tabii sizin zihniyetiniz budur işte; siz kadını dört duvar arasına hapsedersiniz.

Hiç dışarı çıkartmazsanız diye saçma sapan hezeyanlar sıralayacaklardır.

Kadın dört duvar arasında kalmayacak , ebette dışarı çıkacak ama gerekmediğinde hangi kisve altında olursa olsun karşı cinsle tanışmayacak, onları yanına yanaştırmayacaktır, dediğimiz budur.

Ne yani, kadın dışarıda, hayallerini yıkacak, namusunu kirletecek ona şiddet uygulayacak belki de onun canına kıyacak kişileri hayatına dahil etmek zorunda mı?

Ya da neden bu kişileri yanına yanaştırmak zorunda?

Sizin özgürlük anlayışınız bu mu? Kirletilmiş özgürlük kavramı ile bu tür sapık erkekler, Hanım kızlarımıza masum gösterilmekte, onlardan hiçbir tehlike gelmez şeklinde anlayış kızlarımıza empoze edinmekte ve kızlarımızın bu potansiyel tacizci kişileri yanlarına yanaştırmaları sağlanmaktadır.

Hanım Kızlarımız! Bu oyuna gelmeyin ailenizden bağımsız kimseyle tanışmayın. Hiç kimseyi yanınıza yanaştırmayın.

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu

İrfanDunyamiz.com

Altın Öğütler ↗

Hayatınızı değiştirecek birbirinden faydalı altın öğütler okumak için tıklayın.

Dua Defteri ↗

Gönüllerin pasını silen birbirinden güzel dualar okumak için tıklayın.

Şunlara Gözat

Ali Ulvi Kurucu’nun hicreti….

1930’lu yıllarda Ali Ulvi Kurucu Bey’in babası İbrahim Efendi mahalle camiinde imamlık yapmaktadır. Din eğitiminin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.